Lepakkomiehen uusi omistaja lupailee suuria: miesten vessan lukko saatetaan viimein korjata

Helsingin virkeä Lepakkomies on ollut viime ajat valitettavan hissukseen. Kallion punkluola kärsi keväällä vesivahingosta, jonka vuoksi kaikki klubille buukatut keikat jouduttiin perumaan. Nyt ravintola tiedottaa, että paikassa puhaltavat syksyllä uudet tuulet.

Lepakkomies siirtyy On the Rocks Helsinki oy:n omistukseen. Klubin Facebook-sivuilla kerrotaan, että baari suljetaan lokakuussa remontin ajaksi, ja samaan hengenvetoon koko ravintola uudistetaan. Tarkempi avajaispäivä julkistetaan myöhemmin.

Tiedotteen mukaan uudistuksiin ei tarvitse suhtautua epäluuloisesti, vaan kapakan painopiste on vastaisuudessakin punkissa, indiessä ja metallimusiikissa. Keikkoja buukkaa vastaisuudessa uusi ohjelmapäällikkö Anssi Tähtinen.

”Kun kyseessä on yksi maamme legendaarisimmista klubeista, niin vanhasta ohjelmalinjasta pidetään jatkossakin kiinni. Alakertaa remontoidaan vesivahingon jäljiltä, yläkertaa järjestellään hieman uudelleen, äänentoisto uusitaan sekä muita kauan vaivanneita puutteita korjataan. Puutelistalla on myös kauan kyselty miestenvessan lukko”, Tähtinen lupailee tiedotteessa.

Keikkakyselyjä voi lähettää osoitteeseen keikat@lepis.fi. Buukkauksia tehdään näillä näkymin marraskuun puolivälistä eteenpäin. Jos mielit keikalle, kannattaa tarjota saman tien valmista iltakokonaisuutta yhden bändin sijaan.