Lopulta kaikki meistä kuolevat liian nuorina – The 69 Eyes julkaisi uuden biisin ja videon

24.5.2019 08:36

Vuonna 2019 The 69 Eyes täyttää komeat 30 vuotta. Asiaa juhlistetaan syksyllä uudella albumilla, ja tänään yleisö saa tuntumaa siihen, mitä tuleman pitää. Kuuntele 27 & Done -single ja katso sen video yläpuolelta. Video tarjoaa kuvaa myös kesäkuussa ensi-iltaan tulevasta The 27 Club –kauhuelokuvasta.

”Instagram on sekoittanut ihmisten pään toden teolla. Kaikki haluavat osansa huomiosta, keinolla millä hyvänsä. 27 & Done on yksi rock’n’rollin peruskliseistä: nuoruus ja ikuisuus kulkevat käsi kädessä kiirastulessa. Lopulta kaikki meistä kuolevat liian nuorina”, kertoo Jyrki 69 uudesta singlestä tiedotteessa.

13. syyskuuta julkaistava albumi West End on tehty jälleen kerran luottotuottaja Johnny Lee Michaelsin tuella, ja albumilla on mukana vierailijoina useampikin tunnettu artisti. Ääneen pääsevät ainakin Cradle Of Filth –solisti Dani Filth, Murderdolls–laulaja Wednesday 13 ja Beastö Blancön Calico Cooper.

”Levyn nimi West End on synkkä, ’Lännen loppu’. Planeettamme on käännekohdassa. Länsimaisen elämäntavan loppu on jälleen lähellä, ja kysymys kuuluu: mitä tapahtuu, kun Länsi loppuu? Albumin nimellä on monta merkitystä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Pet Shop Boysien, Lontoon tai Espoon kanssa”, virnistää Jyrki 69.

The 69 Eyesin voi nähdä kesän aikana keikalla seuraavan aikataulun mukaan:
25.5. Club Chicago 10-vuotisbileet, Lahti
2.6. Metalfest Pilzen, Pilzen (CZE)
8.6. HD International Ralli, Jämsä
9.6. Rockfest, Hyvinkää
20.7. John Smith Festival, Laukaa
26.7. Qstock, Oulu
27.7. RockCock, Kuopio
3.8. Karvia-päivät, Karvia
30.8. Nosturi, Helsinki

Lisää luettavaa