Lynyrd Skynyrd -kitaristi Gary Rossingtonilla terveyshuolia – Bändin keikkoja peruttu

Gary Rossington

Rossington toipuu parhaillaan sydänleikkauksesta.

Lynyrd Skynyrd on joutunut perumaan ja siirtämään myöhempään ajankohtaan kuluvalle viikolle suunnitellut keikkansa Las Vegasissa ja Kalifornian Wheatlandissa. Keikkojen lykkääntymisen syynä on se, että bändin ainoa jäljellä oleva alkuperäisjäsen kitaristi Gary Rossington toipuu parhaillaan sydänleikkauksesta.

Rossingtonin kerrotaan käyneen paikkaamassa vuotavaa sydänläppää 31. heinäkuuta suoritetussa operaatiossa. Miehen odotetaan toipuvan leikkauksesta täysin, mutta ei vielä 16. ja 17. elokuuta suunniteltuihin konsertteihin mennessä.

Rossington on kärsinyt jo pitkään terveysongelmista ja nimenomaan sydämeen liittyvistä vaivoista. Hänen tiedetään saaneen sydänkohtauksen vuonna 2015 ja hän on ennen heinäkuun operaatiota käynyt sydänleikkauksessa jo kahdesti. Rossington perui vuonna 2017 myös keikkoja ”lääketieteellisen hätätilanteen” vuoksi.

Peruuntuneet keikat ovat osa Lynyrd Skynyrdin viime vuonna alkanutta Last Of The Street Survivors Farewell -kiertuetta. Kiertueen on kerrottu jäävän yhtyeen viimeiseksi.

Lynyrd Skynyrd’s Shows in Las Vegas, NV and Wheatland, CA Have Been Rescheduled for Oct. 18 and 19, Respectively, as…

Julkaissut Lynyrd Skynyrd Tiistaina 13. elokuuta 2019