Maailma kylässä -festivaali esittelee tarjontaansa – lavalla muun muassa Sanni ja Nicole Willis

Sanni.
Markku Hyttinen / All Over Press

Maailma kylässä -ilmaisfestivaali julkistaa esiintyjäkaartiaan. Tiedote kertoo, että tapahtumassa nähdään muun muassa Sanni, Nicole Willis & Gospel Helsinki sekä itse presidentti Tarja Halonen, jonka puheenvuorossa kuullaan asiaa kestävästä tulevaisuudesta.

Festivaalilla vierailee vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä, joten järjestäjät varautuvat pandemiatilanteen takia mahdollisiin yleisökapasiteetin rajoituksiin sekä muihin turvatoimiin.

”Festivaali järjestetään tänä vuonna joka tapauksessa, joten täysin virtuaalinen festivaali on myös mahdollinen, mikäli pandemiatilanne on yhä akuutti toukokuun lopussa. Puhelavan ohjelma striimataan verkkoon aiempien vuosien tapaan, ja mikäli toteutamme festivaalin virtuaalisena, verkon kautta pääsee seuraamaan myös elokuvia, konsertteja ja lastenohjelmaa”, kertoo festivaalin viestintäpäällikkö Nelli Korpi tiedotteessa.

”Totta kai toivomme, että pääsemme kohtaamaan Suvilahdessa – uskon, että sadat näytteilleasettajamme ja kymmenet esiintyjät toivovat myös tätä. Mutta kaikki on tietenkin kiinni viranomaisten ohjeistuksista ja toisaalta siitä, kuinka pitkälle tilannetta voidaan ennustaa. Näin ison tapahtuman toteutusmuodon pitää olla selvillä viimeistään maaliskuussa.”

Festivaali on tarkoitus järjestää 29.–30. toukokuuta Helsingin Suvilahdessa. Toivotaan parasta!