Maailmalla listattiin nyt kaikkien aikojen kamalimpia metallicovereita – ja taas Suomi mainittiin

Torille?
4.10.2023 19:42

Uutisoimme muutama päivä sitten, miten vaikutusvaltainen Metal Hammer -lehti listasi kaikkien aikojen onnistuneimpia metallicovereita ja nosti mukaan suomalaisosaamista peräti kahden kappaleen verran. Nyt samainen lehti on julkaissut vastapainoksi listan kaikkien aikojen kamalimmista ja anteeksiantamattoman hirveimmistä metallicovereista – ja taas mukaan on nostettu sinivalkoista väriä. Torille?

Listalta löytyy nimittäin Megadethin Nancy Sinatra -lainan (These Boots), Kornin Pink Floyd -versioinnin (Another Brick In The Wall), Nickelbackin, Kid Rockin ja Dimebad Darrellin yhteisen Elton John -coveroinnin (Saturday Night’s Alright) ja In Flamesin Genesis-tulkinnan (Land Of Confusion) lisäksi Children of Bodomin kieli poskessa väännetty versio Britney Spearsin Oops!… I Did It Again -hitistä. Lehden toimituskunta on kyllä ottanut huomioon, että kappale on vedetty tarkoituksella mahdollisimman överiksi, mutta se ei ole syy katsoa rykäisyä läpi sormien.

”Bodom yrittämällä yrittää tehdä mahdollisimman hölmön metalliversion Britneyn megapop-anthemista ja siinä he todellakin onnistuvat. Valitettavasti sillä kustannuksella, että cover ei kuulosta hyvältä: Alexi Laihon laulu on niin huonoa, että biisi on lähes kuuntelukelvoton ja viimeisen kertosäkeen tuplatempo lähtee käyntiin aivan liian myöhään pelastaakseen tämän onnettoman sekasotkun. No, on se sentään hauska sekasotku”, kappaleesta todetaan.

Lisää luettavaa