Maaliskuussa nähdään varsin lupaava elokuva: Iggy Pop, RHCP, Patti Smith ja kumppanit kovan luokan ohjaajan käsittelyssä

Terrence Malickilla ei näytä olevan vaikeuksia saada isoja tähtiä mukaan elokuvaprojekteihinsa. Muistissa on edelleen, kuinka Veteen piirretty viiva -sotaelokuva (1998) oli niin täynnä staroja, että ohjaajalla oli varaa leikata Bill Pullmanin, Lukas Haasin ja Mickey Rourken osuudet tyystin pois, ja silti teokseen jäivät vielä muun muassa Sean Penn, Adrien Brody, George Clooney, John Cusack, Woody Harrelson, Nick Nolte, John C. Reilly ja John Travolta.

Malickin nimi näyttää olevan musiikkipuolella yhtä kovassa huudossa. Maaliskuussa ensi-iltaan tulevassa Song to Song -elokuvassa ovat nimittäin mukana esimerkiksi Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Patti Smith, Lykke Li, The Black Lips ja Florence and the Machine. Elokuva kertoo Yhdysvaltain Austinin musiikkiskenestä, ja ilmeisesti muusikot ovat mukana voittopuolisesti soittohommissa.

Elokuvan työnimenä oli pitkään Weightless, mutta nyt Indiewire uutisoi lopullisen otsikon muuttuneen Song to Songiksi. Pääosissa nähdään Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender ja Natalie Portman, jotka esittävät kahta rock’n’roll-unelmien hetteikössä ajelehtivaa pariskuntaa.

Song to Song tulee ensi-iltaan 17. maaliskuuta. Traileria ei ole vielä julkaistu, mutta eiköhän sellainen vielä lähiaikoina nähdä. Pistäkää muistiin, tämä saattaa olla kova!