Mariah Carey syyttääkin nyt uudenvuoden playback-katastrofistaan shown tuottajia: ”He pilasivat esitykseni nöyryyttääkseen minua”

Kuten aiemmin raportoimme, New Yorkin Times Squarella järjestetyissä uudenvuodenjuhlissa pääesiintyjänä toimineen Mariah Careyn show ei mennyt täysin putkeen. Tekniset ongelmat veivät korvamonitorit pois pelistä jo hyvissä ajoin ja koska laulajatar ei kuullut musiikkia yleisömeren pauhun seasta, totaalisen pieleen mennyt huulisynkka paljasti esityksen playback-luonteen varsin karulla tavalla miljoonille tarkkaileville silmäpareille. Kuten olettaa saattaa, some otti asiasta kaiken mahdollisen ilon irti seuraavien päivien ajan.

Vaikka Carey itse kuittasikin asian ensin sangen viileästi, ääni kellossa tuntuisi nyt vaihtuneen samoille taajuuksille tahallista sabotointia epäilevän manageriportaan kanssa. Pop-diiva julkaisi nimittäin Twitterissä äänitteen, jolla hän puhuu kohusta ensimmäistä kertaa itse.

”En ole varsinaisesti ottanut vielä kantaa uudenvuodenaaton tapahtumiin, mutta tulen vielä tekemään niin. Sillä välin haluaisin kaikkien tietävän, että saavuin New Yorkiin uudenvuodenjuhlallisuuksiin hyvässä hengessä ja valmiina juhlimaan koko maailman kanssa. On sääli, että jouduimme teknisten ongelmien kanssa painivan tuotantotiimin käsiin, joka vielä päätti hyötyä meidän hallintamme ulottumattomissa olevasta tilanteesta.”

”Laulajan ei ole käytännöllistä laulaa livenä ja yrittää kuulla itseään keskellä Times Squarea kaiken sen metelin, pakkasen, savukoneiden ja tuhansien juhlijoiden ristipaineessa, varsinkaan mikäli heidän korvamonitorinsa eivät toimi kunnolla. Kaverit, he pilasivat esitykseni nöyryyttääkseen minua ja kaikkia niitä, jotka halusivat juhlia vuodenvaihdetta kanssani. Aion kertoa yksityiskohdista lisää myöhemmin.”