Marko Hietala ja Noora Louhimo joulun tunnelmissa – Katso näyte Raskasta joulua -striimikeikalta

24.12.2020 11:00

Perinteinen Raskasta joulua -kiertue jäi koronan vuoksi tänä vuonna vain kahden konsertin mittaiseksi, mutta raskaiden joululaulujen ystäviä hemmoteltiin kuitenkin viime viikonloppuna livestriimikeikalla. Yli kaksi ja puoli tuntia kestäneen striimikeikan taltiointi on katseltavissa vielä 26.12. yöhön asti.

Lahden Sibeliustalossa kuvatusta konsertista on nyt julkaistu pienenä näytepalana Marko Hietalan (Nightwish, Tarot) ja Noora Louhimon (Battle Beast) duettona laulama Valkea joulu. Virittäydy joulun tunnelmaan katsomalla tämä video tuosta yläpuolelta.

Konsertissa esiintyivät Hietalan ja Louhimon lisäksi Antony Parviainen (Psychework), Tuple Salmela (Tarot, Lazy Bonez), Kimmo Blom (Leverage), Ville Tuomi (Suburban Tribe) ja Ilja Jalkanen. Raskasta joulua -yhtyeessä soittivat tuttuun tapaan Erkka Korhonen, Tuomas Wäinölä, Vili Ollila, Erkki Silvennoinen ja Mirka Rantanen. Konsertin kuvasi Saha Prod, livestriimin toteutuksesta vastasi Gramofoni Oy ja tuotannosta RH Entertainment sekä Master Events.

Lisää luettavaa