Matka Maailman Ympäri jatkuu – Kuuntele uuden kokoonpanon ensimmäinen single

Miro Palokallio, Sape Niemelä ja Aarni Palokallio.

Uusi vaihe Miro Palokallion musiikkiseikkailussa on käynnistynyt.

Muistanette muutama vuosi sitten pari suomirock-albumia julkaisseen ja sen jälkeen matkansa päättäneen Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri -yhtyeen? Yhtyeen säveltäjä-kitaristi Miro Palokallio on sen koommin nähty niin soolourallaan kuin Brian & Helvetin Peruna -punkbändissä.

Tänään ilmestyi singledebyytti tutun kuuloiselta Matka Maailman Ympäri -yhtyeeltä. Ja puikoissa on totta tosiaan Miro Palokallio, sekä myöskin SMMMY-yhtyeessä vaikuttanut veljensä Aarni. Uutuutena trion täydentää laulaja Sape Niemelä, johon Miro tutustui ruotsinlaivalla. Ja näin mainiolta uusi kokoonpano kuulostaa:

Soundin Parasta juuri nyt -soittolistaltakin löytyvän Ei mikään palaa ennalleen -kappaleen ovat tuottaneet Jukka Immonen ja Kalle Keskikuru. Keikkalavoilla peräti kuusikoksi täydentyvän yhtyeen voi todistaa elävän seuraavan kerran jo huomenna 14.12. Helsingin Semifinalissa. Enemmän keikkoja on luvassa keväämmällä.

Tarkemmin yhtyeen vaiheisiin ja Miro Palokallion seikkailuihin laajemminkin tutustutaan perjantaina 15.12. ilmestyvässä Soundi-lehdessä!