Maynard James Keenan: Kiireitä riittää

Maynard James Keenan on ilmoittanut A Perfect Circle -yhtyeen palaavan lavoille tulevan syksyn aikana. Yhtye esiintyy Phoenixissa (Marquee Theatre), Los Angelesissa (Avalon), Seattlessa (Showbox at The Market) ja San Franciscossa (The Fillmore) kolmen illan verran, soittaen jokaisen albuminsa (Mer de Noms, Thirteenth Step ja eMOTIVe) yhtenä iltana alusta loppuun. Las Vegasissa soi kaksi keikkaa ja yhtye vetäisee läpi Mer de Nomsin ja Thirteenth Stepin.

Maynard James Keenanin johtama Tool on myöskin kirjoittanut runsaasti uutta materiaalia ja yhtye aikoo ryhtyä levytyspuuhiin lähiaikoina.

Miehen kolmas yhtye Puscifer työstää puolestaan dvd-julkaisua, jonka tiimoilta erilaisissa episodeissa nähdään muun muassa Ron Livingston (Band Of Brothers, Office Space), Lizzy Caplan (True Blood), Milla Jovovich ja Primuksen rumpali Tim Alexander. Dvd:n julkaisuajakohdaksi on mainittu ensi vuoden alkupuoli.

Kaiken huipuksi Keenan on ehtinyt työstämään myös Blood Into Wine -dokumentin, joka on ehtinyt saada jo palkintojakin. Dvd-versiona nyt julkaistu Blood Into Wine kertoo Keenanin ja hänen työkaverinsa Eric Glomskin yrityksestä rakentaa menestyvä viinitila pohjoiseen Arizonaan. 

Blood Into Wine – Intro to Maynard -traileri löytyy täältä.