Metal Capital -festivaali sai ohjelmansa valmiiksi: Kreator vahvistaa Oulun metallitapahtumaa

26.11.2021 12:18

Myös Oulun Metal Capital -festivaali tiedottaa kasvattaneensa esiintyjäkaartiaan – itse asiassa tapahtuman kattaus on tätä myöten valmis. Festarin pääesiintyjäryhmään on lisätty saksalainen thrash metal -suuruus Kreator, ja sehän on iloinen asia se!

Metal Capitalin esiintyjiä ovat Kreatorin lisäksi Meshuggah, Amaranthe, Raised Fist, DragonForce, Sonata Arctica, Eluveitie, Soilwork, Ill Niño, Terror sekä 24 muuta suurta ja pienempää nimeä. Katso koko artistilista tapahtuman verkkosivuilta. ”Metal Capitaliin saatiin työstettyä ensimmäiselle vuodelle poikkeuksellisen kansainvälinen kattaus. Tämä on näkynyt myös lipunmyynnissä, sillä festarikävijöitä on tulossa Kanadaa ja Japania myöten”, iloitsee festivaalijohtaja Timo Eskelinen tiedotteessa.

Liput festivaalille ovat myynnissä Ticketmasterissa ja tapahtuman verkkosivuilla. Päiväliput maksavat 79,50 euroa ja kahden päivän lippu 119,50 euroa, tosin nyt Black Friday -hullutuksen aikaan viimeksi mainitun hinta on 99 euroa. Metal Capital järjestetään 17.–18.6.2022.

Lisää luettavaa