Metallica Mondays -livevideoiden sarja sai jatkoa – Syksyllä 2018 taltioidulla keikalla mukana harvemmin soiteltu kappale

The Unforgiven III -biisi on soitettu Metallican toimesta keikalla kaikkiaan vain kymmenen kertaa.

Hevijätti Metallica lanseerasi viime vuoden keväällä viikottaisen Metallica Mondays -videosarjan, jonka tiimoilta se julkaisi kaikkiaan 23 keikkataltiointia vuosien 1983-2019 väliltä. Nyt sarja on tehnyt yhdeksän kuukauden jälkeen taas yhden keikan mittaisen paluun bändin All Within My Hands -säätiön vuotuisen hyväntekeväisyyskampanjan tueksi.

Tällä kertaa kyseessä on taltiointi bändin keikalta Nebraskasta 6. syyskuuta 2018, jolloin Metallica kiersi Hardwired… To Self-Destruct -albuminsa tiimoilta. Kaksi tuntia ja kaksikymmentä minuuttia kellottavassa setissä onkin runsaasti tämän levyn kappaleita niitä tuttuja keikkavakioita unohtamatta. Löytyypä setistä myös todellinen harvinaisuus nimittäin The Unforgiven III, jota yhtye ei juuri ole keikoillaan soittanut; tällä nimenomaisella keikalla se soitettiin kahdeksatta kertaa koskaan ja sen jälkeen biisi on soitettu vain kahdesti, syksyllä 2019 Metallican S&M2-spesiaalikeikoilla.