Metallijätin kummalliset kuviot – seuraavaksi luvassa seireenien viehätystä

13.4.2014 12:19

Göteborgilaissuuruus In Flames julkaisee Siren Charms -albuminsa syyskuussa. Kyseessä on melodisen deathmetalin uranuurtajan yhdestoista studiolevytys.

Bändi purkitti pitkäsoittonsa berliiniläisen Hansa-studion uumenissa viime vuoden lopulla. Tättä kuuluisaa paikkaahan ovat aikaisemmin hyödyntäneet muun muassa Iggy Pop, David Bowie, U2 ja Depeche Mode.

In Flamesin kuviot ovat olleet pahan kerran levällään, sillä helmikuun lopulla yhtye pudotti negatiivisen uutispommin ilmoittamalla peruvansa kaikki tulevan kesän keikkansa: ”Announcement: – In Flames has decided to postpone all shows planned for summer 2014.” Bändin aikaisemmin ilmoitetussa ohjelmassa oli lukuisia eurooppalaisia jättifestareita, tyyliin Download ja Rock Im Park/Rock Am Ring ja tällaisten kovan profiilin esiintymisten peruminen hämmästyttikin laajalti.

Tai ehkä selitys on se, että kitaristi Björn Gelotte ja basisti Peter Iwers ovat vain liian kiireisiä 2112 – A Tale Of Meat And Metal -kirjansa kanssa. Hieman lisätietoja löytyy täältä.

No, nyt tuntuu helpottavan – näin voisi päätellä ainakin viimeisistä uutisista. Ensimmäistä singleä odotellessa siis…

Lisää luettavaa