Artisti: In Flames

In Flames esittelee nykypäivän keikkamenoaan – tällaista on odotettavissa joulukuussa Suomessa

In Flamesillä on edessään vilkas syksy, kun yhtye kiertää ensin syys–lokakuussa Pohjois-Amerikkaa ja marraskuusta eteenpäin vastaavasti Eurooppaa. Suomeen bändi saapuu 14. joulukuuta, ja tuolloin onkin yleisölle tarjolla kelpo paketti, kun In Flamesin lisäksi Helsingin Jäähallissa konsertoivat At the Gates, Imminence ja Orbit Culture. At the Gatesin keikka on aina iloinen asia!

Taivuta totuutta mielipiteesi mukaan! Joulukuussa Suomessa konsertoiva In Flames julkaisi uuden singlen

Suomessa heinäkuun alkupuolella esiintynyt In Flames ei unohda suomalaisia ystäviään loppuvuoden aikanakaan. In Flames nimittäin lähtee pitkälle Euroopan-kiertueelle At The Gatesin, Imminencen ja Orbit Culturen kanssa, ja rundi saavuttaa Helsingin Jäähallin 14. joulukuuta.

Kuinka kuuluu soittaa melodeathia? In Flamesin Niclas Engelinin tähdittämä video näyttää kädestä pitäen

Melodinen death metal on iloinen asia. Jos haluat oppia soittamaan tätä musiikkityyliä, Youtube-nikkari Nik Nocturnal on kasannut kymmenkohtaisen listan, jolla näytetään muutamia keskeisiä kikkoja oikeaoppisen melodeath-soundin saavuttamiseksi. Hitusen verran kieli poskessa tehdylle videolle on hankittu tulitukea itseltään genren keskushahmolta Niclas Engeliniltä, joka myös In Flamesin ja The Halo Effectin kitaristina tunnetaan.