Metallilegenda muistaa niitä, jotka eivät selvinneet pandemiasta – Kuuntele Saxonin tuore single

Kappale löytyy yhtyeen helmikuussa ilmestyvältä uudelta levyltä.

Brittiläisellä heviveteraani Saxonilla on edesseen hyvin kiireinen vuosi. Yhtye julkaisee 4. helmikuuta uuden Carpe Diem -albumin, jonka soundimaailmaa esitellään nyt julkaistulla Remember The Fallen -singlellä ja videolla, jonka voit katsoa tuosta alempaa. Kappaleen teema on hyvin ajankohtainen.

”Halusin kirjoittaa laulun covidista ja ihmisistä, jotka ovat kuolleet pandemian myötä ja miltä koko tilanne on näyttänyt minun silmissäni. Jotkin yksityiskohdista tuntuvat olevan edelleen mysteeri. Eikä tilanne ole vielä ohi. Meidän tulisi muistaa pandemian johdosta kuolleet ryhmänä ihmisiä, jotka eivät kunnolla edes ymmärtäneet kuolemansa syytä, sillä tietoa ei yksinkertaisesti ollut saatavilla”, kommentoi nokkamies Biff Byford.

Eivätkä kiireet rajoitu vain uuteen pitkäsoittoon:

”Siirrettyjä festivaaleja on jo kahden vuoden takaa. Tarkoitus olisi kiertää Amerikassa, ja Eurooppa- sekä Brittirundi on tiedossa loppuvuodesta. Kuten kaikki muutkin tällä hetkellä, me vain pidämme peukkuja että nämä rundit toteutuvat. Aiomme myös äänittää toisen Inspirations -coveralbumin, ja eihän sitä tiedä, voi olla, että kirjoitamme myös muutaman uuden Saxon-biisinkin seuraavaa albumia varten…”