Michael Jackson -vastatuuli yltyy – supertähti Drake näyttää liittyvän Jacksonin vastaiseen rintamaan

12.3.2019 11:11

Michael Jacksonin tytär Paris kirjoitti hiljattain Twitterissä, ettei hänen isänsä ympärillä vellova kohu pysty tahraamaan edesmenneen popjättiläisen nimeä. Vaan mitenkähän tässä loppujen lopuksi käy – ainakin soraäänet ovat yleistymään päin.

Viihdesivusto TMZ uutisoi, että nykymaailman suurimpiin musiikkitähtiin kuuluva Drake on jättänyt Michael Jacksonille kumartavan Don’t Matter to Me -kappaleen pois keikkasetistään. Viime vuonna julkaistu biisi yhdisti Draken ja Jacksonin äänet, kun kappaleeseen oli lisätty alun perin vuonna 1983 äänitettyjä Jacksonin lauluosuuksia. Biisistä kehkeytyi kelpo hitti, ja se on ollut kiinteä osa Draken jenkkikeikkojen settilistaa.

Kanadalaisräppärin kiertuekoneisto siirtyi sunnuntaina Yhdysvalloista Englantiin, kun mies esiintyi Manchester-areenalla. Konsertin settilista noudatti muuten Amerikan-keikkojen mallia, mutta Don’t Matter to Me loisti poissaolollaan. Muutos herätti ihmettelyä artistin somekanavissa, mutta Drake ei ole vielä virallisesti kommentoinut päätöstään.

Michael Jackson -aiheinen dokumenttielokuva Leaving Neverland on nostattanut kiihkeää keskustelua. Dokumentissa Jacksonin väitetään järjestelmällisesti ahdistelleen nuoria poikia. Jacksonin perikunta on kiistänyt kaikki syytökset, mutta elokuva on johtanut muun muassa Jacksonin kappaleiden vetämiseen pois radioaalloilta.

Lisää luettavaa