Miltä kuulostaa, kun Hammerfall ja Battle Beastin Noora Louhimo yhdistävät voimansa? Katso ja kuuntele tästä

https://www.youtube.com/watch?v=xnxRAl8sk6A

Ruotsalainen pidemmän linjan heavy metal -jyrä Hammerfall ja Battle Beast -laulaja Noora Louhimo ovat lyöneet hynttyyt yhteen. Yhteistyö tapahtuu viime vuonna ilmestyneeltä Dominionilta irrotetun Second to One -kappaleen uudella versiolla.

”Kaikki alkoi Joacimin ehdotettua, että meidän pitäisi kokeilla kirjoittaa kappale pitkäaikaisen tuottajamme James Michaelin kanssa”, Hammerfall kitaristi Oscar Dronjak kommentoi. ”Menimme viikonlopuksi Los Angelesiin tietämättä yhtään, mitä odottaa. Ensimmäisen 30 minuutin aikana soitin yhden idean Jamesille. Hän vastasi heti muutamilla soinnuilla ja melodioilla, ja nappasimme niistä. Kirjoitimme biisin yhdessä vain parissa tunnissa ja viimeistelimme yksityiskohdat seuraavana päivänä.”

”Jo kirjoitusprosessin aikana minulla oli tunne, että kappale sopisi täydellisesti duetoksi – vähän kuin moderni Ozzy ja Lita Ford”, laulaja Joacim Cans lisää. ”Olen seurannut Battle Beastia ja Noora Louhimoa jo pidemmän aikaa ja hänen laulutaitonsa ja lavapresenssinsä räjäyttivät tajuntani. Minulla oli tunne, että äänemme sopisivat täydellisesti yhteen. Kun päätimme tehdä duetto-ideasta todellisuutta, soitin Nooralle, joka vastasi heti ’Totta helkkarissa!'”

Katso ja kuuntele yltä.