Mitä kuuluu Parkinsonia sairastavalle Glenn Tiptonille? Judas Priest -kitaristi päivitti entisen yhtyetoverinsa terveystilannetta

Sami Lommi

Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner on kertonut Glenn Tiptonin kuulumisia Sweetwaterille tuoreessa haastattelussaan. Priest-kepittäjä Tiptonhan jättäytyi yhtyeen aktiiviremmin ulkopuolelle vuonna 2018 sairastuttuaan Parkinsonin tautiin.

”Glennillä menee ihan hyvin. Tai niin hyvin kuin nyt voi olettaa, ja kun ottaa huomioon hänen kohtaamansa haasteet… Luonnollisesti tiedämme että Parkinsonin tauti on rappeuttava sairaus”, Faulkner sanoo. ”Sen voi saada pidettyä hallinnassa, mutta sitä ei voi parantaa. En ole lääkäri, mutta sairaus etenee jatkuvasti ja on jatkuvaa taistelua pitää se kurissa.”

”Kuulin hänestä noin viikko sitten, ja hän vaikutti hyväntuuliselta”, mies jatkaa. ”Hän on tietenkin eristyksissä ja hieman sekaisin eristysoloista kuten me kaikki, mutta hän on hyvällä tuulella. On mukava olla yhteyksissä aika ajoin ja tarkastaa kuinka hänellä menee, hän varmasti arvostaisi huoltanne.”

Katso Faulknerin haastattelu kokonaisuudessaan alta.