Mitähän Axl Rose tästä tuumaisi? Madonnan fanit haastoivat keikaltaan myöhästyneen laulajan oikeuteen

19.1.2024 20:38

Guns N’ Roses -laulaja Axl Rose tunnettiin männävuosina varsinaisena sarjamyöhästelijänä, jonka ilmaantumista lavalle saatiin jännittää viimeiseen asti. Tiettävästi miestä itseään ei koskaan kuitenkaan haastettu myöhästymisistään oikeuteen. Näin on nyt noin kolmisen vuosikymmentä myöhemmin käynyt Madonnalle.

Kaksi Madonna-fania on nimittäin haastanut tähden oikeuteen New Yorkissa tämän myöhästyttyä omalta keikaltaan viime vuoden lopulla. Kaksikko väittää kanteessaan, että ”heidän täytyi nousta seuraavana aamuna aikaisin töihin” ja konsertin alkuperäinen alkamisaika edusti ”harhaanjohtavaa mainontaa”.

Kanne jätettiin Brooklynissä kuluvan viikon keskiviikkona, raportoi The Guardian. Kanteen nostaneet Michael Fellows ja Jonathan Hadden vierailivat 13. joulukuuta Madonnan Celebration-kiertueen keikalla Barclays Centerissä. Kyseisen konsertin oli määrä alkaa kello 20.30, mutta myöhästymisestä johtuen Madonna nousi lavalle vasta 22.30.

Keikan päätyttyä vähän yhden jälkeen yöllä, Fellow ja Hadden väittävät kanteessaan ”jääneensä heitteille”, sillä ”julkinen liikenne oli vähäistä ja/tai taksat yksityisillä tai julkisilla kulkuneuvoilla olivat korkeammat”. Tämän johdosta kaksikolla oli ”vaikeuksia huolehtia seuraavana päivänä velvollisuuksistaan perheitään kohtaan”.

Kanteessa on Madonnan lisäksi nimetty vastaajiksi Barclays Center ja Live Nation. Jutusta on tarkoitus muodostaa ryhmäkanne, johon osallistuisi muitakin viivästyneistä Celebration-kiertueen keikoista kärsineitä katsojia.

Lisää luettavaa