Mitähän tähän nyt sanoisi? Kasarisuuruus ja showpainijatähti vääntävät tulisesti somessa peistä siitä, kumpi on kovempi laulaja

Skid Row -yhtyeen riveissä 80- ja 90-lukujen taitteessa maineeseen noussut laulaja Sebastian Bach ja showpainijana paremmin tunnettu, omaa Fozzy-yhtyettään kipparoiva Chris Jericho ovat ajautuneet tuliseen välienselvittelyyn sosiaalisen median puolella. Kaikki alkoi siitä, kun Twitter-käyttäjä huomautti, että Jericho alkaa muistuttaa habitukseltaan päivä päivältä enemmän Bachia.

Bach vastasi kuulevansa samaa päivittäin.

Jericho otti kommentin kohteliaisuutena ja vastasi kommenttiin selkeästi pilke silmäkulmassa, mutta sitten jutustelu siirtyikin ykskaks yllättäen synkemmille vesille. Bach alkoi nimittäin syyttää Jerichoa huulisynkkauksesta.

Tästähän Jericho innostui, ja ryhtyi vertailemaan muusikoiden listasijoituksia ja Spotify-kuuntelukertoja.

Seuraavaksi Fozzy-kitaristi Rich Ward saapui puolustamaan yhtyetoveriaan toteamalla, että tämä on aina siviilissä puhunut pelkkää hyvää Bachista.

Lopuksi miekkoset alkoivat järjestellä mittelöä, jolla olisi tarkoitus ratkaista, kumpi herroista onkaan se kovempi laulaja näillä main. Tuskin maltamme odottaa, kuinka tässä lopulta käy.