Monien odottama Black Sabbath -boksi julkaistaan vihdoin, lupaa Tony Iommi – Riffimestari on työstänyt myös paljon uutta musiikkia

Boksin julkaisu on viivästynyt lakiteknisistä syistä, kitaristi pahoittelee.
2.1.2024 10:16

Black Sabbath on tähän asti julkaissut paljon uusioita niin Ozzy Osbournen kuin Ronnie James Dion aikaisista levyistään. Monet ovatkin odotelleet, milloin Tony Martinin aikakauden levyistä – The Eternal Idol (1987), Headless Cross (1989) ja Tyr (1990) – saadaan uudet, parannellut painokset. Sabbath-kitaristi Tony Iommi lupaili sellaisia jo viime vuodelle, mutta eipä näkynyt. Nyt Iommi kertoo 1.1. julkaistussa perinteisessä videotervehdyksessään tämän odotetun Martin-boksin näkevän vihdoin ja viimein päivänvalon tulevana keväänä.

”Viime vuoden tervehdyksessäni sanoin, että boksi [Tony Martinin Sabbath-levyistä] on tulossa. No, nyt minulle on kerrottu, että se julkaistaan toukokuussa. Sen julkaisu on viivästynyt paperihommien ja muiden lakiteknisten juttujen vuoksi, mutta nyt se on tulossa toukokuussa, jos kiinnostaa. Ja toivon, että kiinnostaa”, Iommi lupaa.

Videotervehdyksessään (jonka voit katsoa alempaa) Iommi myös muisteli hieman vuotta 2023, johon kuului muun muassa Black Sabbath -baletti sekä hyväntekeväisyyssingle Serj Tankianin kanssa. Lisäksi Iommi kertoili hieman tulevista suunnitelmistaan.

”Kirjoitan musiikkia koko ajan. Se kuulostaa todella hyvältä ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Saatan ehkä lisätä siihen orkestraatioita tai saatan olla lisäämättä. Aika näyttää.”

Lisää luettavaa