Muistathan Sopranos-sarjan upean tunnusmusiikin? Sen tekijä on nyt poissa

AOP

Maailmalta kantautuu yllättäviä ja ikäviä uutisia: Alabama 3 -yhtyeen perustajajäsen Jake Black, taiteilijanimeltään The Very Reverend D.Wayne Love, on kuollut. Asiasta kerrotaan Alabama 3:n sosiaalisen median kanavissa, ja aiheesta uutisoi myös muun muassa Consequence of Sound. Blackin kuolinsyy ei ole tiedossa.

”Tänään iltapäivällä, kauniina kesäpäivänä, ystävämme, toverimme ja henkinen opettajamme Jake Black siirtyi ajasta iäisyyteen. Hän päätti hienon Highpoint Festival -keikan jälkeen suuressa viisaudessaan, että oli sopiva hetki kohota olevaisuuden seuraavalle tasolle. Siirtymä oli kivuton ja rauhallinen”, eilen julkaistussa Alabama 3:n päivityksessä kerrotaan.

Black perusti Alabama 3:n laulajaystävänsä Rob Spraggin kanssa Lontoossa vuonna 1995. Yhtye on julkaissut kaksitoista albumia, ja parhaiten bändi tunnetaan The Sopranos -hittisarjan tunnariksi napatusta Woke Up This Morning -kappaleesta (1997). Kappale on Blackin ja Spraggin käsialaa. Yhtyeen tuotantoa oli mukana muissakin tv-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Danny Boylen mustassa komediassa Epätavallista elämää (1997) ja Nicholas Cagen tähdittämässä toimintaelokuvassa Puhallettu 60 sekunnissa (2000).