Muistatko Simpsonien klassikkovitsin, jossa Cypress Hill tilasi huuruissa Lontoon sinfoniaorkesterin keikalleen? No, kuinka ollakaan…

Simpsons-sarjan seitsemännen kauden jakso Homerpalooza on yksi sarjan rakastetuimpia osuuksia. Varsinkin 1990-luvun veteraanien silmissä, jakso kun sisälsi sarjatulena vitsejä sellaisista aikakauden isoista bändeistä kuin Smashing Pumpkins, Sonic Youth ja Cypress Hill.

Jakson yhdessä kohtauksessa ison festivaalin promoottori kyselee takahuoneessa, kuka tilasi Lontoon sinfoniaorkesterin esiintymään, ja kun kukaan ei nosta kättään, kaiken nähnyt musiikkiveteraani jatkaa: ”Hei ihmiset, kuka se oli? Tilasiko joku orkesterin kenties pienessä pöllyssä? Cypress Hill, katson teidän suuntaanne.” Räppärit kuiskivat hetken keskenään ja lopulta ilmoittavat epävarmasti, että tuota noin, saatettiin me tilata.

Nyt Metal Injection huomasi Twitterissä mielenkiintoisen viestinvaihdon, joka voi tuoda vanhan vitsin tosielämään. Cypress Hill nimittäin muisteli jaksoa Twitter-tilillään maaliskuussa, ja kuukautta myöhemmin Lontoon sinfoniaorkesteri yhtyi ilonpitoon.

Viestinvaihto ei jäänyt siihen, vaan pian osapuolet alkoivat innolla miettiä, pitäisikö oikeasti tehdä jotain yhdessä. ”Olisi upeaa työskennellä kanssanne!” Cypress Hill intoili. Myös entinen Simpsons-tuottaja Josh Weinstein liittyi mukaan fiilistelemään, että kollaboraatio täytyy saada tapahtumaan.

Siispä älkää ihmetelkö, mikäli pian tulee ilmoitus, että Cypress Hill ja Lontoon sinfoniaorkesteri yhdistävät voimansa! Eittämättä lämmittäisi sydäntä, jos Simpsons-huumorina alkanut konsepti muuttuisi todeksi uudella vuosikymmenellä. Outo maailma!