Muistatteko, kun Eläkeläiset uhosi, että bändi haluaa kuvata oman versionsa Tuntemattomasta sotilaasta? Noh, meillä on teille uutisia

Humppasissi tulee ja tappaa. Ja humppaa.

No nyt. Eläkeläiset näyttää toteuttavan ikiaikaisen haaveensa – olikos se nyt Ilkka Mattilan toimittamassa Suuressa suomalaisessa juopottelukirjassa (2000), kun yhtye kertoi haaveilevansa uudesta Tuntemattoman sotilaan filmatisoinnista. Eläkeläisten versiossa tosin ”Suomi voittaa sodan eikä yhtään suomalaista kuole”. Merkittävä historiallinen dokumentti jälkipolville, siis.

No, Aku Louhimies ehti aloittaa kolmannen Tuntemattoman tekemisen ennen Eläkeläisiä, mutta yhtye ei anna noin vain periksi. Bändi esittelee 25. lokakuuta maailmalle Humppasissi-teoksen, joka trailerin perusteella on vaatimattomasti vuoden 2017 paras elokuva. ”Odotettu ja pelätty jatko-osa Sekoilun ytimessä -dvd:lle”, kuuluu tarkempi kuvailu.

Katso suurteoksen traileri alapuolelta. Esittelypätkän perusteella tulossa on erittäin vahvaa näyttöä, joten odotamme täysmittaista teosta mitä suurimmalla mielenkiinnolla. Kuukausi vielä!