Murder on the Dancefloor soi myös Sidewaysissa, mutta ei Sophie Ellis-Bextorin esittämänä – Sidewaysin ohjelma on valmis

19.3.2024 12:00

Sideways-festivaalin musiikkiohjelma viimeisten täydennysten myötä valmis. Kesäkuussa Helsingin tapahtumakesän avaava festivaali on lisännyt listoilleen vielä kolme esiintyjää, joista yksi tulee kaukaa Australiasta asti.

Virkeän musiikkifestivaalin uusimmat lisäykset ovat australialainen indierock-kokoonpano Royel Otis, kommandopipoon verhoutuva räppäri Eevil Stöö sekä Helsingin yöelämästä tutut ja yhdeksi illaksi dekkien taakse palaavat Erottaja dj:t. Ensin mainitun bändin myötä Sidewaysissä päästään tanssimaan Murder on the Dancefloorin tahtiin – Royel Otis kun julkaisi kappaleesta tänä vuonna oman versionsa.

Sidewaysin muita esiintyjiä ovat muun muassa Bat for Lashes, Frank Carter and the Rattlesnakes, Chelsea Wolfe, Peggy Gou, Ladytron, Ane Brun, Jungle, Fontaines D.C., L7, Ismo Alanko, Räjäyttäjät, Vesta, Karri Koira ja Lauri Haav. Katso koko ohjelma festivaalin verkkosivuilta. Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 109–189 euroa. Sideways juhlitaan Helsingin Nordiksella 13.–15. kesäkuuta.

Lisää luettavaa