Musiikkia: Kvelertak, Paramore ja Thom Yorke -spesiaali

Norjan länsirannikolta tulevalla Kvelertakilla on varmasti ollut melkoiset paineet niskassaan kakkosalbuminsa suhteen, sillä stavangerilaisten vuonna 2010 ilmestynyt Kvelertak osoittautui kovan luokan läpimurroksi kansainvälisillä markkinoilla.

No, eivät tunnu Provinssirockiin tulevat norjalaiset jäätyneen kovassa paikassa, ainakaan Bruane Brenn -ensisinglen perusteella. Tämän biisin melodinen kertosäe tulee laulattamaan suomalaisia Seinäjoen yössä, se on varmaa:

Ruisrockissakin esittäytynyt amerikkalaisyhtye Paramore taas julkaisee nimettömän uutuusalbuminsa huhtikuun alkupuolella. Ensisingle Now on nyt kuunneltavissa:

Thom Yorke on puolestaan työstänyt vajaan puolituntisen verran remiksauksia muun muassa Radioheadin, Atoms For Peacen ja Liarsin tuotannosta. Yhteistyössä Dazed & Confused -lehden kanssa tehty paketti löytyy täältä.

Yorken, Radiohead-tuottaja Nigel Godrichin ja RHCP-Flean Atoms For Peace -yhtyeen Amok-albumi taas ilmestyy 22. helmikuuta ja uusin singlelohkaisu tottelee nimeä Judge, Jury And Executioner. Se soi tässä alla: