Naamat-festivaalin lipunmyynti oli ”odotettu katastrofi” – ”Kaikki on pilalla”, kommentoi festivaalipäällikkö

Viime vuonna 15 sekunnissa loppuun myyneen tapahtuman lipunmyynti venyi nyt kolmeen minuuttiin.

Mediat ovat viime aikoina kirjoitelleet paljon tulevasta festarikesästä ja lipunmyynnin heikkenemisestä. Tarjontaa on todella paljon ja moni tapahtuma onkin jo nyt peruttu heikon ennakkomyynnin vuoksi.

Tämä on heijastunut myös Naamat-festivaaliin, joka on perinteisesti myynyt loppuun alta aikayksikön: viime vuonna tapahtuma myytiin loppuun ennätyksellisesti 15 sekunnissa. Mutta tänään myyntiin tulleet liput liikkuivat hitaasti ja festivaalin loppuunmyyntiin meni jopa 2 minuuttia ja 56 sekuntia!

”Loppuunmyynnin venähtäminen jopa kolmeen minuuttiin oli odotettu katastrofi. Festareita on jo liikaa ja tapahtumamme ei enää kiinnosta yleisöä. Kaikki on pilalla. Ja hukassa. Ja silti pitää vielä festi järjestää”, kommentoi festivaalipäällikkö Foto Järvinen tätä tragediaa.

Perinteiseen tapaan Muuramessa Tuomiston tilalla 22.-24. heinäkuuta järjestettävien Naamojen ohjelmisto on julkistettu vasta nyt lipunmyynnin jälkeen. Ohjelmistossa ovat Maa Ilmasta, Linda Fredriksson & Juniper, Frankosun & Family, Jesse Markin, Thelma’s Dream, Tove Johnson, Teini-Pää, Sofa ja Litku Klemetti.

Katso lisätietoja Naamojen nettisivuilta.