Naisetko eivät osaa soittaa heviä? Tervehtikää uljasta naismuusikoiden Iron Maiden -tribuuttia

Classic Rock nostaa esille sangen riemastuttavan coverbändin: The Iron Maidens on ”maailman ainoaksi naispuoliseksi Iron Maiden -tribuuttibändiksi” itseään mainostava kokoonpano, jonka laulaja Kirsten Rosenberg (alias Bruce Chickinson, heh) hallitsee Bruce-imitaation salat. Kuuntele vaikka alta:

Classic Rockin juttu käsittelee bändin kannalta uhkarohkeaa liikettä: losangelesilaisyhtye on lähdössä Euroopan-kiertueelle, ja sen myötä bändi konsertoi myös Iron Maidenin kotikentällä Lontoossa. Siellä ei tällä materiaalilla parane hölmöillä, ettei tule yleisöltä sanomista. Suomessa bändiä ei harmi kyllä nähdä.

Rosenberg harmittelee haastattelussa, ettei ole vielä päässyt tapaamaan aitoa Brucea, mutta vannoo toteuttavansa tämän haaveen vielä ennen pitkää. Dickinsonin imitoimisen parhaiksi puoliksi leidi nimeää mainion musiikin esittämisen lisäksi sen, että hän saa oikein luvan kanssa huutaa joka keikalla ”Scream for me [lisää kaupunki tähän]”. Roolinsa varjopuoliksi Rosenberg nimeää, noh, ajoittain hivenen koomiset lava-asusteet. Spandex!