No jopas: Cradle of Filth -nokkamies kertoo viestitelleensä poptähti Ed Sheeranin kanssa mahdollisesta yhteistyöstä

15.8.2021 17:04

Cradle of Filth -nokkamies Dani Filth kertoo sähköpostitelleensa Ed Sheeranin kanssa mahdolliseen yhtyeistyöhön liittyen.

Filth paljasti asian Kerrang! Radion Breakfast Show’ssa.

Mieheltä kysyttiin ohjelman tuoksinassa, pitävätkö huhut miekkosten mahdollisesta kollaboraatiosta kutinsa.

”Olen itse asiassa lähetellyt sähköposteja hänen kanssaan… Hän on vaihdellut ajatuksia kanssani”, Filth sanoo. ”Minut on kutsuttu hänen kämpilleen. Noh, itse asiassa hän sanoi tulevansa luokseni, mutta huomautin, että en omista baaria tai kylää, ja olisi parempi jos vain menisin hänen luokseen.”

”Hän sanoi olevansa valmis tekemään mitä tahansa”, Filth jatkaa. ”Kirjaimellisesti. Hän sanoi olevansa massiivinen fani. Hän vaikuttaa aidosti todella mukavalta jätkältä.”

Filth painottaa, että yhteistyö Sheeranin kanssa ei olisi niin yllättävvä skenaario kuin äkkiseltään voisi kuvitella.

”Olemme aina olleet sellaisia”, mies toteaa. ”Jos joku sanoo ettemme voi tehdä jotain, me teemme niin. Se on ollut meidän tyylimme koko ajan. Tein rap-kappaleen Twiztid-nimisen amerikkalaisbändin kanssa. Siitä tuli itse asiassa enemmän Rammsteinin ja Beastie Boysin kaltainen biisi kuin ihan silkkaa rappia. Siinä mielessä Ed Sheeran -yhteistyö olisi hauskaa. Mielestäni olisi hienoa tehdä se hyväntekeväisyyttä varten, sillä se toisi siihen lisää uskottavuutta. Hänen yleisönsä olisi kuitenkin, että ’Voi luoja, mitä hän tekee tämän oudon ja koomisen kaverin kanssa’, ja minun yleisöni olisi, että ’Voi luoja, tämä on outoa.’ Mutta mielestäni tuollainen toimii tänä päivänä.”

Lisää luettavaa