Nokia valloittaa Tampereen areena kerrallaan: Tampereen Kannen areena on nyt Nokia-areena

Uros Liven haudalle on nyt laskettu seppeleet, ja elämä jatkuu. Tampereen Kannen areena tiedottaa solmineensa viisivuotisen yhteistyösopimuksen Nokian kanssa, joten hyvät naiset ja herrat, saammeko esitellä: Tampereelle on ilmaantunut Nokia-areena!

”Olemme ylpeitä tämän historiallisen yhteistyön julkistamisesta. Nokian tarina sai alkunsa täällä Tampereella 156 vuotta sitten, ja Suomella ja Tampereella on edelleen tärkeä rooli Nokian teknologiajohtajuuden varmistamisessa”, sanoo Nokian Matkapuhelinverkot-liiketoimintaryhmän johtaja ja Suomen maajohtaja Tommi Uitto tiedotteessa.

“Tämä on hieno hetki meille. Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä ikonisena brändinä ja teknologiajohtajana tunnetun Nokian kanssa. Nokialla on pitkä historia koko Tampereen ja Suomen teknologiaosaamisen kehittämisessä. Meille oli tärkeää löytää kumppani, joka jakaa visiomme ja arvomme. Lisäksi halusimme, että kumppanilta löytyy näkemystä uusien teknologioiden hyödyntämisestä ja kävijäkokemuksen kehittämisestä”, jatkaa Nokia-areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Että semmoista! Musiikkielämyksiä pääsee areenalla kokemaan 15.12., kun Eppu Normaali konsertoi talossa. Jatkoa tulee 16.12. Popedan muodossa ja 17.12. Raskasta joulua -konsertin myötä. Siitä se sitten lähtee.