Nyt löytyi arkistojen kätköistä vauhdikasta ja räävitöntä PMMP:n keikkavideota – ”Melkosta tavaraa tulee suusta!”

"Hauskasti dokumentoituna, miten sitä on ollut ehta kirkasotsainen teini-juntti", kommentoi Paula Vesala kaksikon edesottamuksia.

Taas on ohjaaja/kuvaaja Toni Haaksiluoto kaivanut arkistojensa kätköistä varsin mainiota ja viihdyttävää videomateriaalia ja ladannut sitä meidän kaikkien iloksi nettiin. Tällä kertaa jostain syövereistä on löytynyt pari keikkatallennepätkää PMMP:ltä: toinen on kymmenminuuttinen kooste vuodelta 2005, jossa nähdään tunnelmia myös kulissien takaa (video yllä) ja toinen lyhyempi pätkä on kuvattu Tavastia-klubilla 2010. Menoa ja meininkiä siis riittää, varsinkin viimeksi mainitulla, joka löytyy artikkelin lopusta.

”Jaa, tässä on hauskasti dokumentoituna, miten sitä on ollut ehta kirkasotsainen teini-juntti ja melkosta tavaraa tulee suusta! Se ei kyllä ehkä ole muuttunut, jos nyt ajattelen sekunninkin. Ihan pystyy empatian kautta katsomaan. Tavastian-vetohan on pelkkää rautaa, totta kai”, kommentoi Paula Vesala, jolle Soundin toimitus ennätti jo näyttää videopätkät.

”Kiva näitä on katsella ja toivottavasti tästä saa kivat nostalgiatripit! Vaikka itseä vähän hävettää, naurattaa myös hulluna. Voi noita aikoja!” kommentoi videoita vuorostaan Mira Luoti.

Haaksiluodon arkistoista on aiemmin löytynyt mielenkiintoista videomateriaalia Palefacelta tämän debyyttialbumin julkaisun ajoilta sekä Children of Bodomin musiikkivideon tekemisestä. Suosittelemme tsekkaamaan!