Nythän on niin, että New Kids on the Block on täällä taas – tältä yhtye kuulostaa nyt

7.3.2024 14:31

Mikäli satuit olemaan olemassa 1980–90-lukujen taitteessa, muistat takuuvarmasti New Kids on the Blockin. Tämä poikabändi aiheutti aikanaan valtavaa hysteriaa myös Suomessa ja tasoitti tietä sellaisille myöhemmille varhaisteinien suosikeille kuin Take That, Backstreet Boys ja N Sync. Varttuneempi musiikkiväki tuhahteli kokoonpanolle paheksuvasti, mutta varsinkin nuoremmat neidot eivät saaneet Jonathan Knightista, Jordan Knightista, Joey McIntyresta, Donnie Wahlbergista ja Danny Woodista tarpeekseen.

1990-luvun alun grungevuosien mittaan Nyykkareiden suosio laantui, ja vuoden 1994 Face the Music -albumi oli edeltäjiään huomattavasti laimeampi menestys. New Kids on the Block joutui väistymään uusien poikabändien tieltä, ja harvassa ovat ne kuulijat, jotka tunnistavat kappaleita vuoden 2008 The Block -levyltä tai viittä vuotta myöhemmin esitellyltä 10-albumilta.

Nyt tuttu viisikko on kuitenkin täällä taas. Uutta levyä pukkaa, ja albumin ensimmäinen single on jo kuultavana. Katso Kids-biisin video alempaa. Still Kids -levy puolestaan seuraa perästä 17. toukokuuta. Saapa nähdä, olisiko hetki kypsä NKOTB-nostalgialle! Mahtaakohan yhtye tehdä vielä keikkoja Yhdysvaltain ulkopuolella? Suomesta saletisti löytyisi festivaaleja, jotka ottaisivat oman alansa klassikkobändin vetonaulakseen.

Lisää luettavaa