Oikeistopoliitikko nappasi podcastinsa nimen Rage Against The Machinelta ja tästäkös yhtye närkästyi – ”Tämä kusinäätä ON se koneisto”

Nigel Farage edustaa kaikkea sitä, mitä yhtye sanoo aina vastustaneensa.
12.3.2018 09:21

Vaikka Rage Against The Machine ei olekaan vuosiin toiminut aktiivisesti yhtyeenä, pitää se silti silmät auki ainakin sosiaalisessa mediassa. Kun bändi sai kuulla brittipoliitikko Nigel Faragen aloittaneen podcast-keskusteluohjelman ja antaneensa ohjelmalle nimen Farage Against The Machine, kommentoi yhtye asiaa Twitterissä varsin suorasanaiseen tyyliin.

”Epäonnistunut oikeistopoliitikko Nigel Farage kutsuu podcastiaan Farage Against The Machineksi [vapaasti suomennettuna Farage koneistoa vastaan]. Tämä kusinäätä ON se koneisto, joka myy juuri sitä typerää ja syyttelevää hevonpaskaa jota vastaan me RATMin tyypit olemme raivonneet ensimmäisestä päivästä lähtien”, yhtye kommentoi.

Farage ja hänen entinen puolueensa UKIP ovat ennenkin herättäneet paheksuntaa Rage Against The Machinen muusikoissa. Kitaristi Tom Morello kielsi aikoinaan puoluetta käyttämästä bändin Killing In The Name -kappaletta omissa kokouksissaan lisäten bändin vastustavan kaikkea sitä, mitä Farage ja hänen rasistinen puolueensa edustavat.

Lisää luettavaa