Oikeus on puhunut: Nuorukainen varasti 53 puhelinta moshpitistä uimapukunsa sisään – tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen

Taskuvarkaudet ovat valitettavan yleinen ilmiö keikoilla ja toisinaan varkaiden röyhkeys yllättää luovuudellaan. Tämän saivat kokea Royal Bloodin fanit brittibändin marraskuisella keikalla Birminghamissa.

Keikalle osallistunut 22-vuotias Alin Marin oli hypännyt moshpitin sekaan ja napannut muilta faneilta yhteensä 53 puhelinta. Marin oli pukenut vaatekertansa alle kokovartalouimapuvun, johon hän oli tunkenut sisälle ihmisiltä varastamansa älypuhelimet.

Birminghamin poliisivoimat olivat saaneet vihiä kotimaassaan huippusuositun Royal Bloodin keikoilla vaanivista pitkäkyntisistä, sillä Marinin toteuttama ei ollut lajissaan ensimmäinen. Kun keikka oli ohi, poliisit nappasivat 22-vuotiaan ja löysivät faneilta varastetut puhelimet keikkapaikan lähistöllä olleelta parkkipaikalta.

Marin myönsi tekonsa ja hänet tuomittiin yhteensä kolmen vuoden vankeuteen oikeudenistunnossa Birminghamissa, musiikkisivusto NME uutisoi.