Omnium Gatherum selättää vastoinkäymiset suomalaisella sisulla – Paragon-video tarjoaa melankolian sijaan upeita fiiliksiä ja hyviä juttuja

Kappale löytyy marraskuussa ilmestyvältä uudelta pitkäsoitolta.

Kotimainen melodisen death metalin suurnimi Omnium Gatherum julkaisee 5. marraskuuta uuden pitkäsoittonsa Origin. Kokoonpanomuutoksia läpikäynyt yhtye esittelee tulevaa levyään uudella Paragon-singlellä, sekä kappaleeseen tehdyllä musiikkivideolla.

Paragon on biisi esteistä ja hankalista tilanteista selviytymisestä. Elämässä saattaa tulla eteen tiukkoja ja pahoja hetkiä, mutta niiden ei pidä antaa murskata selviytymiskeinoja. Paragon antaa mallia siitä…” avaa laulaja Jukka Pelkonen.

”…tuo ajatus johtaa bändimme lähimenneisyyteen. Sekä virus että myös oudot miehistönvaihdokset tekivät viime vuodestamme todella hankalan. Mutta suomalainen sisu merkitsee, että kovat ajat ja kriisit tulee ottaa haasteina, voittaa ne ja olla entistä vahvempi. Tässä me siis olemme valmiina ja vahvempina kuin koskaan! Siksi Paragon-videolla on vain vähän suomalaista melankoliaa ja synkkyyttä. Sen sijaan tarjolla on paljon upeita fiiliksiä ja hyviä juttuja. Me emme koskaan antaudu!” kitaristi Markus Vanhala jatkaa.

Pelkosen ja Vanhalan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat tätä nykyä Aapo Koivisto (koskettimet), Mikko Kivistö (basso) sekä Atte Pesonen (rummut).