On aika tuntea itsensä vanhaksi – Blind Melonin ihanassa ysärihitissä tanssinut ampiaistyttö on kasvanut aikuiseksi

24.4.2017 14:27

Jos olet kulkenut tämän maailman kamaralla vuonna 1993, muistat varmasti tämän musiikkivideon:

Niin, No Rain oli yksi niistä musiikkivideoista, jotka jäävät mieleen loppuelämäksi. Suuri kunnia tästä kuuluu teoksen hupsulle tarinalle ja päähenkilölle: silmälasipäinen, ampiaisasuun pukeutunut tytöntyllerö kerää vieroksuvia katseita kaikkialla, kunnes lopulta hän löytää paikan, joka on täynnä hänenkaltaisiaan tanssivia ampiaistyyppejä.

Perin ysärimäisiä ulkopuolisuuden tuntemuksia, siis, mutta erinomaisen sympaattisesti kerrotuna. Video siivittikin No Rainin Blind Melonin ylivoimaisesti suurimmaksi hitiksi.

No, ampiaistyttö ei ole mikään silmälasipäinen pikkutyttö enää, vaan reilusti kolmekymppinen nainen nimeltä Heather DeLoach – joka edelleen pukeutuu ajoittain ampiaiseksi. DeLoachin Facebook-sivuilta löytyy muun muassa tällaisia otoksia entisen lapsinäyttelijän nykytyylistä:

Kuvista viime vuonna uutisoinut NME tietää mainita DeLoachin MTV:lle antamasta haastattelusta, jossa nainen kertoo, millaisen jäljen musiikkivideo hänen elämäänsä jätti:

”En tapaa leveillä, mutta aina, kun poikaystäväni, kaverini, siskoni tai äitini keskustelee jonkun vieraan kanssa, he mainitsevat asiasta ja aina porukka tunnistaa minut”, DeLoach kertoi.

”Ihmiset tulevat jatkuvasti luokseni kertomaan, miten muutin heidän lapsuutensa ja kuinka he selvisivät paremmin läpi sellaisista ajoista, kun heitä ei hyväksytty.”

Lisää luettavaa