Ozzy Osbourne löi hynttyyt yhteen entisen kitaristinsa kanssa, luvassa kiertue ja uusi soololevy

29.4.2017 18:00

Ozzy Osbourne palaa tien päälle entisen kitaristinsa Zakk Wylden kanssa, raportoi Metal Injection. Ei ole varmastikaan sattumaa, että miesten yhteistyön alkamisesta tulee samalla kuluneeksi tasan 30 vuotta, joten mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä kerran niin hedelmällistä yhteistyökumppanuutta.

Yhteenpaluun tiimoilta julkaistussa lehdistötiedotteessa todetaankin, että luvassa on kaksikon ensimmäinen yhteinen täysiverinen kiertue sitten vuoden 2006. Edellinen Ozzy-albumi, jolla Wylde oli mukana, oli puolestaan vuonna 2007 julkaistu Black Rain.

Tiedotteen mukaan pian tien päälle suuntaava Ozzyn sooloyhtye koostuu Wylden lisäksi basisti Blaskosta, rumpali Tommy Clufetosista ja kosketinsoittaja Adam Wakemanista. Pimeyden prinssi itse toteaa tulevasta seuraavaa: ”Olen niin onnellinen palatessani tien päälle Zakkin, Blaskon, Tommyn ja Adamin kanssa. Tätä minä teen ja tänne minä kuulun – tien päälle.”

Wylde puolestaan kommentoi uransa uusia tuulia omaan hurttiin tyyliinsä: ”Odotan innolla hardcore-voimailutreenejä Ozzyn kanssa sekä musiikin soittamista kaikkien raskaiden kyykkyjen, penkkipunnerrusten ja maastavetojen välissä.”

Toistaiseksi vahvistetut kiertuepäivät ovat tässä, mutta lisää on varmasti luvassa:

14. heinäkuuta – Oshkosh, WI Rock USA Festival
16. heinäkuuta – Chicago, IL Chicago Open Air Festival
9. elokuuta – Sturgis, SD Buffalo Chip
21. elokuuta – Cartersville, IL Moonstock Festival

Kaiken kukkuraksi uutta Ozzy Osbourne -albumia lupaillaan saapuvaksi vuoden 2018 aikana. Hurraa!

Lisää luettavaa