Päivän tv-vinkki: Ikonisesta rap-yhtyeestä kertova hittielokuva ensi kertaa Suomen televisiossa

https://youtu.be/rsbWEF1Sju0

Straight Outta Compton (2015) keräsi yli 200 miljoonan dollarin lipputulot.

Tänään perjantaina 5. lokakuuta saa Suomen tv-ensiesityksensä vuonna 2015 ilmestynyt, uraauurtavasta rap-ryhmä N.W.A.:sta kertova elämäkertaelokuva Straight Outta Compton. Elokuvan on ohjannut musiikkivideoistaankin tunnettu F. Gary Gray (Italian Job, Neuvottelija) ja päärooleissa nähdään isäänsä Ice Cubea esittävä O’Shea Jackson Jr., Jason Mitchell Eazy-E:nä sekä Corey Hawkins Dr. Dren roolissa.

Elokuva keräsi yli 200 miljoonan dollarin lipputulot ja siitä tuli vuoden yllättävin hitti saaden jopa kriitikoilta paljon kehuja ja ylistystä. Episodi-lehden arviossa kuvailtiin leffaa kevyeksi viihteeksi, joka olisi voinut pureutua aiheeseensa vielä syvemmällekin.

”Kertoakseen joukosta liipasinherkkiä jätkiä, jotka milloin tahansa hakkaisivat nössömmät lajitoverinsa, Straight Outta Compton on yllättävän viihdyttävä. Se on myös yllättävän kevyt. ItsensäDr. Dren ja Ice Cuben tuottamana ja jälkimmäisen pojan tähdittämänä se on turhankin sisäsiisti”, kirjoitti Episodin Marta Balaga arviossaan.

Straight Outta Comptonin ensiesitys nähdään TV5-kanavalla kello 21 ja se esitetään uusintana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 0:40.