”Paras presidentti, jonka olen nähnyt” – Donald Trump saa paljon ylistäviä sanoja Ted Nugentilta

Ted Nugent

Nugentin mukaan Trump edustaa "maan sydäntä ja sielua".

Rockveteraani Ted Nugent ylistää tuoreessa Music Manian haastattelussa hyvää ystäväänsä, nykyistä Yhdysvaltojen presidenttiä Donald Trumpia. Motor City Madmanin mielestä Trump johtaa maataan hyvällä otteella.

”Täytän pian 71 vuotta ja kaikkien näiden vuosien aikana – olen melko varma, että kiinnitin tähän huomiota jo vuonna 1949 – hän on paras presidentti, jonka olen nähnyt”, Nugent hehkuttaa.

”Mielestäni hän tekee hyvää työtä. Hän edustaa tämän maan sydäntä ja sielua – maanviljelijöitä, karjatilallisia, yksityisiä maanomistajia, yrittäjiä, töitä paiskivia amerikkalaisia, jotka ansaitsevat elantonsa itse, säästävät pahan päivän varalle, ottavat riskejä ja tekevät uhrauksia. Kaikki nuo täydelliset asiat ovat kiistanalaisia, minkä vuoksi meillä on demokraattien puolella älykääpiöitä, joille Amerikka ei selvästi ole etusijalla.”

Nugentin mielestä Trumpilla on ollut jopa hänen omaan soittoonsa positiivinen vaikutus.

”Soitan kitaraa intensiivisemmin kuin koskaan ja Jasonilla (Hartless, rumpali) ja Gregillä (Smith, basisti) on enemmän virtaa ja asennetta. Aina kun jamittelemme, ajattelen, että tästä tulee elämämme paras kiertue. Kenties se johtuu siitä positiivisesta hengestä, jota tämä presidentti huokuu ja edustaa.”