Pate Mustajärvi tulkitsemassa Banglesin Eternal Flamea? Tulevassa musiikkiohjelmassa tämäkin on mahdollista

14.3.2023 12:54

Nelosella alkaa toukokuussa uusi musiikkiohjelma nimeltä Suomi soi, ja tämä onkin ihan mielenkiintoinen konsepti. Ohjelmassa nimittäin viisi kotimaista artistia on valikoinut joukon kansainvälisiä ikivihreitä, jotka sitten esitetään ohjelmassa yleisölle suomennettuina versioina. Ohjelmassa tavallaan siis palataan käännösiskelmien aikoihin, kun maailmalta napattiin kotimaisille laulajille sopivia biisejä ja nämä käännettiin suomalaisille sopivampaan kieliasuun.

Ohjelman artisteja ovat Olavi Uusivirta, Pate Mustajärvi, Jonna Tervomaa, Samuli Putro ja Mira Luoti. Nämä ovat valinneet esitettäväksi muun muassa sellaisia hittejä kuin Banglesin Eternal Flame, Aviciin Hey Brother, Robbie Williamsin Feel, R.E.M.:in Losing My Religion ja Joe Cockerin You Are So Beautiful. Kuka esittää mitäkin, sitä ei tarina kerro, mutta Paten versio Banglesista kiinnostaisi!

”Me leikitään tässä ohjelmassa meidän lempibiiseillämme ja puhalletaan ilmaa niiden siipien alle. Se on niin kuin paperilennokkien heittämistä – mä otan sen biisin, avaan, taittelen vähän uudella tavalla ja heitän jälleen lentoon”, Olavi Uusivirta kertoo tiedotteessa.

”Jännittää ihan pirusti, että mihin sitä tulikaan lupauduttua mukaan. Mutta ihan mahtavaahan tää on, mukava jengi mukana ja loistava bändi”, Pate Mustajärvi jatkaa.

Kuusiosaisen uutuusohjelman juontaa Heikki Paasonen, joka on ollut myös ideoimassa koko formaattia. Artistien heittäytymistä tukee liveyleisö sekä studio-orkesteri Timo Kämäräisen johdolla. Ohjelman kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Suomi soi nähdään Nelosella ja Ruutu-palvelussa 5. toukokuuta alkaen.

Lisää luettavaa