Phil Demmel oikoo Kerry Kingiin usein liitettävän väärinkäsityksen – ”Ehkä häntä voisi pitää mulkvistina, mutta ei hän ole sellainen tarkoituksella”

30.6.2024 21:52

Kitaristi Phil Demmel avautui suhteestaan nykyiseen yhtyetoveriinsa, Slayeristäkin tuttuun Kerry Kingiin Talk Louder -podcastin haastattelussa.

”Jos on olemassa yksi juttu varma juttu Kerryn kohdalla, se on se, mikä on kulloinkin hänen mielipiteensä ja fiiliksensä asioista. Hänellä on tietenkin oma agendansa, mutta hän ei kiertele matkallaan jutun pointtiin, eikä asettele matkalle ansoja.”

”Kerry leimataan usein persläveksi tai muuten mulkvistiksi. Ei hän ole sellainen. Hän on mukava kaveri”, Demmel jatkaa. ”Hän on empaattinen. Hän välittää asioista. Hän ei ole mikään kovaksikeitetty molo ja plää plää. Hänellä ei vain ole mitään suodatinta silloin kun hän ei pidä jostain tai ei voi tehdä jotain. Se on vain suorasukaista viestintää. Ja toivoisin, että ihmiset ymmärtäisivät sellaista. Ei ole kyse siitä, että hän olisi… noh, ehkä häntä voisi pitää mulkvistina, mutta ei hän ole sellainen tarkoituksella. Hän on vain tyyliin ’en pelleille. En aio puhua paskaa.'”

Soolodebyyttinsä vastikään julkaisseen Kingin yhtyeeseen kuuluu Demmelin lisäksi Death Angel -laulaja Mark Osegueda, entinen Slayer-rumpali Paul Bostaph ja entinen Hellyeah-basisti Kyle Sanders.

Lisää luettavaa