Pitäkää varanne, yksi kummallisimmista popin ja metallin yhteistyökuvioista näyttäisi nytkähtäneen eteenpäin

22.12.2022 22:25

Metallimusiikin äärimmäisemmässä päässä operoiva Cradle Of Filth vihjaa aiemmin julkistetun yhteistyönsä poptähti Ed Sheeranin kanssa nytkähtäneen eteenpäin.

Yhteistyökuvio sai alkunsa Sheeranin todettua eräässä haastattelussaan, ettei hän vastustaisi ajatusta metallialbumin tekemisestä, ja ilmoitti samaan syssyyn olleensa nuorempana kova Cradle Of Filthin ja Slipknotin fani.

Ei tämä vielä mitään, sillä Filth-nokkamies Dani Filth paljasti vuonna 2021 olleensa yhteydessä Sheeranin kanssa.

”Ed Sheeranin kanssa tehtävä yhteistyö voisi olla todella hauskaa”, Filth totesi tuolloin Kerrangille. ”Olisi hienoa tehdä jotain hyväntekeväisyyden nimissä, sillä se toisi projektille vähän lisäuskottavuutta. Koska hänen yleisönsä ihmettelisi: ’Luoja sentään, mitä hän tekee tuon oudon, koomisen tyypisen kanssa?’ ja minun yleisöni tuumisi: ’Luoja sentään, tämä on vähän outoa, eikö?’ Mutta tuon kaltainen juttu voisi toimia tänä päivänä.”

Kuluvan vuoden elokuussa Filth ilmoitteli kaksikon käyneen tuumasta toimeen ja yhteiskappaleen edistyneen, mutta projekti jäi hetkeksi sivuun Sheeranin tultua isäksi.

Nyt Cradle Of Filth -solisti on jakanut kuvan itsestään Sheeranin ja tuottaja Scott Atkinsin seurassa.

”Vähän yli viikko sitten söin lounasta epätodennäköisten kavereiden kanssa sen jälkeen, kun olimme tehneet jotain hauskaa”, Filth kirjoittaa otoksen yhteydessä.

Saapa nähdä, mitä tästä kuviosta oikein vielä kehkeytyykään.

Lisää luettavaa