Pixiesin miehistönvaihdos ihmetyttää – uutinen tuli yllätyksenä erotetulle basistillekin

5.3.2024 11:06

Eilen uutisoitiin, että Pixies uudistaa jäsenistöään aivan Euroopan-kiertueen alkamisen alla. Orkesteri tiedotti, että vuodesta 2014 alkaen basistin tonttia hallinnut Paz Lenchantin on poistunut yhtyeestä ja hänen tilalleen on pestattu Band of Skullsissa aiemmin musisoinut Emma Richardson. Lenchantinin eron syyksi mainittiin, että basisti halusi siirtyä uusien projektien pariin.

Nyt Lenchantin on kommentoinut asiaa, ja tilanne on ilmeisesti monimutkaisempi kuin Pixiesin tiedotteesta saattoi päätellä. Lenchantin nimittäin kertoo Rolling Stonelle, ettei hän ole lähtenyt bändistä omasta aloitteestaan.

”Eroni tuli minulle ja monille muille hieman yllätyksenä, mutta näyttää siltä, että heillä on valmiina suunnitelma, joka puolestaan työntää minut uusien, innolla odottamieni projektien pariin”, Lenchantin kirjoittaa Rolling Stonelle sähköpostitse.

Kukaties emme ole kuulleet vielä viimeistä sanaa tästä kuviosta. Pixies joka tapauksessa aloittaa Euroopan-kiertueensa tällä viikolla ja esiintyy myös Helsingin Kulttuuritalolla 13.–14. elokuuta.

Lisää luettavaa