Planet Casen terveiset ulkomailta – Katso Delete It -musiikkivideo

Planet Case käväisi Ruotsissa ja toi tuliaisina musiikkivideon. Katso Delete It yläpuolelta.

Modernia rockia esimerkiksi The 1975:n tapaa tekevä, vuonna 2014 perustettu Planet Case on ehtinyt jo muun muassa esiintyä Sunrise Avenuen lämppärinä sekä päässyt kokeilemaan siipiään kotimaan festareilla. Yhtye on julkaissut viime aikoina musiikkiaan ep:n mittaisissa paloissa, ja seuraavaksi on luvassa RGB-ep-trilogian kolmas osa B. Kuukausi sitten siitä saatiin esimakua Delete It -singlen muodossa, ja nyt Soundin ensinäytössä päästään nauttimaan kappaleesta uuden musiikkivideon kera.
.
Delete It -kappaleen video on kuvattu suomalaisyhtyeen ensimmäisellä ulkomaankeikalla, Ruotsin Norrköpingin Future Echoes -festareilla helmikuussa. Kappaleen sanoituksen taustalla on ero.
.
–Ensimmäinen yö eron jälkeen on yleensä pahin, kun ei ole vielä tajunnut mitä oikeasti juuri tapahtui eikä ole mitään ajatusta siitä mitä seuraavaksi. Alkuun sattuu niin kovaa, ettei saa nukutuksi ja haluaisi vain unohtaa eron ja yhteisten unelmien peruuntumisen. Samalla yrittää estää itseään lähettämästä viestiä, jonka juuri kirjoitti – koska kukaan ei halua olla ensimmäinen, joka laittaa viestiä eron jälkeen, Planet Casen Otto kuvailee biisin taustoja.
.
Seuraava Planet Case -single, voimaballadi All Our Sins, julkaistaan perjantaina 8.4. B-ep on luvassa keväämmällä.