Pohjanmaalle MARS! Talvifestivaali esittelee uutta musiikkia ympäri Seinäjokea

19.12.2014 14:07

Musiikin talvifestivaali MARS valtaa Seinäjoen 4.−8. helmikuuta. Tapahtuma tarjoilee aiempien vuosien malliin elävää musiikkia ympäri kaupunkia yli 30 esiintyjän voimin. Valtaosa keikoista nähdään Rytmikorjaamolla.

Kotimaiset musiikkimediat ovat jälleen mukana showcase-iltojen kuraattoreiden ominaisuudessa. Soundi, YleX, Radio Helsinki, Rumba ja Rosvot-blogisivusto valitsivat tuoreista kotimaisista artisteista oman suosikkiaktinsa, jonka haluavat erityisesti nostaa esille.

Soundin valinta on erikoisella twistillä maustettu suomirock-yhtye Tiisu. Bändi on herättänyt huomiota sekä tempauksillaan että musiikillaan.

Rumban valinta on krautrockia ja punkia yhdistelevä Teksti-TV 666, Rosvojen valinta on pehmeän hypnoottisesti maalaileva Cats Of Transnistria, YleX nostaa esiin hc-punkrock-bändi Tryerin ja Radio Helsinki Jukka Nousiaisen Jukka ja Jytämimmit –kokoonpanon.

MARS-festivaaleilla nähdään esiintymässä myös Paperi T, Aurora, Vähäposti, Eevil Stöön ja Aztran muodostama MNTTT, Dxxxa D mukanaan Minkki, Grannies Smoking Pipes, Solano, Freeweights, Sara, Red Eleven, Domovoyd, Sokea Piste sekä Sur-rur.

Tapahtuman anti koostuu liveohjelman lisäksi Musamessuista, DJ Weekendistä sekä musiikkialan ammattilaisille, tutkijoille ja opiskelijoille suunnatusta seminaariohjelmasta.

Loput MARSin live-esiintyjät sekä Elmufestin sekä DJ Weekendin artistit ja aikataulut julkaistaan tammikuussa. Tapahtuma järjestetään kuudetta kertaa.

Lisää luettavaa