Poisonin Rikki Rockett: ”Meidät tuomitaan yhä sen perusteella, miltä näytimme ja kuulostimme 32 vuotta sitten”

https://www.youtube.com/watch?v=xCChxBSRo1Y

Rumpali neuvoo kaikkia aloittelevia bändejä harkitsevan tarkkaan, millaisen kuvan he antavat itsestään ensimmäisellä julkaisullaan.

Poison-rumpali Rikki Rockett vieraili hiljattain Nothing Shocking -podcast-sarjassa haastateltavana ja kertoi muun muassa olevan harmissaan, miten mielikuva Poisonista juustoisena kimallebändinä on edelleen niin sitkeänä monien mielessä.

”Meidät tuomitaan yhä sen perusteella, miltä näytimme ja kuulostimme 32 vuotta sitten julkaistulla levyllä [vuoden 1986 Look What The Cat Dragged In -debyytillä]. Miltä muista tuntuisi, jos heidät tuomitaan sen perusteella miltä näytti tai kuulosti 32 vuotta sitten?” Rockett harmittelee.

”Älä ymmärrä väärin, olen ylpeä siitä mitä teimme, mutta jo seuraavalla Open Up And Say… Ahh! -levyllä (1988) tyylimme ja soundimme oli kehittynyt. Ja Flesh & Bloodilla (1990) olimme kehittyneet lisää ja niin edelleen ja niin edelleen. Mutta kaikki se jätetään usein huomiotta ja ihmiset ovat vain, että ’Joo joo, se tukkabändi’. Useimmiten niin sanotaan, koska meistä halutaan puhua pahaa.”

Rockett sanookin antavansa kaikille uusille artisteille ja bändeille tärkeän neuvon siitä, miten paljon ensivaikutelma merkitsee ja määrittelee koko loppu-uraa.

”Sanon aina: ’Olkaa varovaisia sen suhteen, mitä julkaisette ensiaskelillanne, sillä ihmiset tulevat ikuisesti tuomitsemaan teidän sen perusteella, mitä teitte ensimmäisellä levyllänne.'”

Poison kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa Cheap Trickin ja Pop Evilin kanssa Nothin’ But A Good Time 2018 -kiertueen merkeissä.