Poliisi pidätti Las Vegasin Sphere-areenalla pähkähullua tempausta yrittäneen miehen

8.2.2024 15:33

Las Vegasin Sphere-areena on saanut huomattavasti näkyvyyttä valmistumisensa jälkeen. Viime syyskuussa avattu sali on valtava pallomainen rakennelma, jonka erikoinen arkkitehtuuri mahdollistaa huomattavan vaikuttavien valoefektien hyödyntämisen konserteissa. Esimerkiksi U2 on ottanut tästä kaiken irti tänä talvena nähdyillä Vegas-keikoillaan.

Ympyränmuotoinen, 20 000 katsojaa vetävä ja 112 metriä korkea rakennus houkuttelee puoleensa myös kaikenlaisia erikoisempia kavereita, joiden tarkoitusperät ovat välillä vaikeasti hahmotettavia. Yksi tällainen oli mieshenkilö, joka keksi kiivetä koko hallin huipulle sen seiniin viritettyjä valoja tikkaina käyttäen. Kaveri julkaisi myöhemmin Instagramissa videon, jolla tempausta perustellaan jonkinlaisilla uskonto- ja aborttioikeusteknisillä syillä.

Poliisi ei näistä syistä ole ilmeisesti kovin vakuuttunut, sillä Loudwire kertoo, että kiipeäjä on nyt viranomaisten huomassa. Alapuolelta voi katsoa Fox 5 -kanavan X-palvelussa julkaisemia kuvia tästä älynväläyksestä. Kaikkea sitä onkin!

Lisää luettavaa