”Puhuin hänen kanssaan viimeksi eilen” – Coal Chamber -basistin tytär kiistää tiedot äitinsä katoamisesta

Rayna Fossin tytär sanoo ilmoittaneensa asiasta myös viranomaisille.
6.1.2022 10:39

Useat uutislähteet raportoivat aiemmin tällä viikolla, että amerikkalaisen Coal Chamber -yhtyeen alkuperäisjäsen, basisti Rayna Foss on ollut kadonneena viime syyskuusta lähtien. Asiasta tiedotettiin alun perin syksyllä WVUE Fox 8 -kanavan ilmoituksessa, jossa kerrotaan Fossin tuntomerkit ja pyydettiin hänen liikkeistään tietäviä ottamaan yhteyttä New Orleansin poliisiin. Ilmoituksen mukaan 51-vuotiaan Fossin näki viimeksi sosiaalityöntekijä 7. syyskuuta. Muissa medioissa asia levisi vasta nyt ja siitä uutisoitiin myös Soundissa.

Nyt Rayna Fossin tytär Kayla Rose, jonka isä on Sevendust-rumpali Morgan Rose, on julkaissut Instagramissa päivityksen, jossa vakuuttaa, ettei hänen äitinsä ole kadonnut minnekään.

”Kaikille teille, jotka olette ottaneet yhteyttä sekä medialle, joka aiheesta on raportoinut: haluan tehdä asian selväksi. Olen nähnyt uutiset, joiden mukaan äitini Rayna olisi ollut kateissa syyskuusta lähtien. Minulla ei ole aavistustakaan, mistä nämä väitteet ovat peräisin. Puhuin hänen kanssaan viimeksi eilen eivätkä yhteytemme ole koskaan katkenneet. Myös isovanhempani ovat olleet häneen yhteyksissä ja tiedämme tasan tarkkaan, missä hän on. Olen jättänyt viestin myös New Orleansin poliisille ja odotan parhaillaan vastausta”, Kayla Rose kirjoittaa.

”Olen myös nähnyt väitteitä siitä, että äitini [bändin] entisellä laulajalla Dezillä (Fafara, Coal Chamber -nokkamies) ja isälläni Morganilla olisi riitoja. Nämä ovat myös puppua. Isäni ja Dez ovat ystäviä ja olleet sellaisia jo kauan.”

”Olen ymmälläni, mistä tämä kaikki on saanut alkunsa, mutta nyt se saa luvan loppua. Toivottavasti toista kertaa ei tule, mutta ehkä jatkossa joku voisi tarkistaa asian ennen kuin alkaa levittää juttuja, jotka häiritsevät koko perhettäni.”

https://www.instagram.com/p/CYXcEwsuMBT/

 

Lisää luettavaa