Queens of the Stone Agen tulevan levyn etenemisestä julkaistiin harvinainen kuvapäivitys – ja uutiset ovat erityisen hyviä

Stoner rock -jyrä Queens of the Stone Agen uutta levyä on odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta yhtye on toistaiseksi operoinut mystisyyden verhon suojissa asian tiimoilta. Varmaa on tähän asti ollut ainoastaan se, että levy on oikeasti työn alla ja nokkamies Josh Homme lupaili hiljattain ensimmäisen singlen ilmestyvän ennen yhtyeen tulevaa Australian-kiertuetta heinäkuussa.

Nyt on faneilla kuitenkin syytä riemuita, sillä Alternative Nation uutisoi, että levyn suhteen on julkaistu harvinaislaatuinen kuvapäivitys. Kaliforniassa sijaitseva Lurssen Mastering -studio julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan yhtyeestä poseeraamassa miksauspöydän takana ja kuvatekstissä komeilevat sanat: ”Saimme juuri erään levyn miksattua…”

Queens of the Stonea Age on näin ollen siis saanut levynsä purkkiin ja miksattua eli …Like Clockwork -albumin (2013) seuraaja on jo loppusuoralla. Eläköön! Ei muuta kuin virallista julkaisupäivää ja sitä luvattua ensimmäistä singleä sitten vaan odottelemaan.