Radiopuhelimet-miehet kirjailevat, Seppo Alvari palaa

Radiopuhelimet-yhtyeen laulaja J.A. Mäki ja kitaristi Jarno Mällinen julkaisevat esikoisteoksensa samaan aikaan syyskuussa – kuulemma sattumalta. Molemmat kun olivat "kaikessa hiljaisuudessa tehneet kustannussopimukset Like Kustannuksen kanssa jo edellisenä vuonna".

Mäki siirtyy sarjakuvien maailmaan Hermolomamatka-teoksella, jonka alaotsikko kuuluu "Alussa oli mies, viina ja viinapiru". Lisää teoksesta täällä.

Mällisen romaani Kieroonkasvukertomus taas on "tarina Tommista, tehtaanjohtajan pojasta, joka yrittää selviytyä yksin maailmassa". Aiheesta enemmän täällä.

Trio Niskalauksessa rumpuja soittanut Seppo Pohjolainen, artistinimeltään Seppo Alvari, palaa "kehiin" The Clayhill Brothers -orkesterin kanssa. Akustishenkisen, bluegrassin ja kantrin rajamailla liikkuvan Elina-promosinglen videon voi katsoa täällä.

Kappaleen sävellyksen ja sanoituksen takana on Marko "Poutahaukka" Haavisto. Myös Kaarle Viikate on kirjoittanut materiaalia albumille. Lokakuun alkupuolella ilmestyvän Matka on mun määränpää -pitkäsoiton tuotannosta vastaa Olli Haavisto.